MINARI-TV

Loading...

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

IMSA:n Legenda, Osa 1/3


IMSA:n ja minisuksiaikojen alkupuolella maailma oli levoton ja se oli kattoa myöten täynnä savua ja kaasua sekä kultapursissaan ilman asiakkaita soutavia jumalia. Myös rätisevät salamat iskivät paljasta Jyväskylän pintaa ja jos kattojärjestö IMSA:a ei lasketa, vain Andre Kiesewetterin näköiset olennot asuttivat maan päällystä ja vaelsivat puiset kartut kourissaan ruokaa ja lämpöä etsien. Näin maailmassa elettiin kauan sitten ja vain tylsämielinen ihminen eli maailmassa tavoitteenaan ei mikään.

Erään Laajavuorelaisheimon pyhissä kirjoituksissa oli kuitenkin säilynyt ikuinen ennustus, jonka mukaan taivaallisten konjugaatioiden asettuessa formuun, oli maailmaan syntyvä uusi voideltu Tuolimies, joka vapauttaisi minarikansat ja langettaisi minari-ihmisen toimille pyhän merkityksen.

Tarkka ennustus kuuluu näin:

”Sinä Jyväskylä, sinä Laajavuori, sinä olet pienin Tuolimiesten sukukuntien joukossa! Mutta sinun keskuudestasi nousee IMSA:lle uusi hallitsija. Hänen juurensa ovat muinaisuudessa, ikiaikojen takana. Jumalat jättävät IMSA:n vain siksi ajaksi, kun synnyttäjä synnyttää. Sitten IMSA:n ihmisten luokse palaavat heidän jäljelle jääneet veljensä. Hallitsija on nouseva ja kaitseva heitä minarijumalien voimalla. Ja korkein minarijumala antaa hänelle vallan ja kunnian. Ja IMSA:n piiriin kuuluvat ihmiset saavat elää rauhassa, sillä uuden Tuolimiehen valta ulottuu maan ääriin saakka ja hän tuo rauhan.”

Mutta IMSA:n takapajuinen hallitus oli läpeensä korruptoitunut ja he pelkäsivät kaikkea muutosta, vaikka he olivat jo kumaria miehiä ja elonarki oli heille karvas. Myös IMSA:n kehitys oli polkenut paikallaan vuosikausia, mutta mitään uutta he eivät minisuksiurheiluun halunneet vaan nykyinen tila oli paras tila ja norsuunluusta ja lukemattomista jalokivistä veistetyissä valtaistuimissa vetelehtiminen elämän suuri huvi. Yhtälailla ylin kisapappi oli vanha ja parroittunut mies ja tutki pyhiä kirjoituksia siten, että löysi niistä ainoastaan merkityksiä, jotka miellyttivät IMSA:n hallitusta ja vanhaa Tuolimiestä.

Myös ihmiset olivat vain ihmisiä ja tyytyivät vallitsevaan tilaan IMSA:n saappaan alla. Mutta heidän puolustukseksi on sanottava, ettei ihmisen maailmassa todellla ja valheella ole paljoa merkitystä. Kaikki riippuu siitä minkä ihminen tahtoo uskoa todeksi. Ja IMSA:n tallomat ihmiset uskoivat asioiden nykytilaan.

Ja aivan niinkuin ennen muinoin, nyt ja aina tulevaisuudessa, johtajat pelkäsivät pyhien kirjoitusten ennustamaa Tuolimiestä kuin pahinta vihollista ja halusivat tuhota tämän aikeet. Mutta onnistuvatko he muuttamaan pyhien kirjoitusten kulun?

...jatkuu, jos minarijumalat sallivat...

Ei kommentteja: