MINARI-TV

Loading...

keskiviikko 20. helmikuuta 2008

MAJOITUS / ACCOMMODATION


Majoitukset varattu! Minarikuppi on varannut käyttöömme 3kpl paritalomökkihuoneistoja Riihivuoren päältä aivan kisapaikan välittömästä läheisyydestä. Majoituskapasiteetti on vähintään 20 josta ainakin puolet on vielä vapaana. lunasta lomaosakkeesi hintaan n.25€/hlö/viikonloppu (pe-su). Ilmoittaudu mukaan jononjatkoksi allaolevaan viestiketjuun!

MÖKIT ON SITTEN AIKALAILLA BUUKATTU! COTTAGES ARE FULL BOOKED!

KYSY MAJOITUSTA PAIKALLISILTA MINISUKSIURHEILIJOILTA SEKÄ MAHDOLLISIA PERUUTUSPAIKKOJA!

There´s 3 cottages reservied for us. There´s room for more than 20 people and it´s located in the miniski arena. Make your reservation here if you need an accommodation during minarikuppi. You can also ask from the locals if you prefer home accommodation in Jyväskylä. About 25€/weekend/person (fri-sun) in the cottages. Put request to this chain!

11 kommenttia:

BMI 25+ kirjoitti...

onko tämä majoitusmahdollisuus aivan kilpailuareenan välittömässä läheisyydessä?
mikäli näin on, niin allekirjoittanut voi yhden mökinpuoliskon varata tukikohdaksi. tarvetta kaiketi tulee kuitenkin olemaan.

juntti kirjoitti...

Juntti ja Vuokko vois kans majoittua kisapaikalla, mikäli siellä muitakin majoittuu. Ei viittis yksin siellä mälvätä.

Anonyymi kirjoitti...

Pönö on myös osoittanut kiinnostuksenssa mökkimajoitukseen. Haluaa kuulemma yöpyä siinä Säilykkeen varaamassa mökinpuoliskossa... ;)

rakarai kirjoitti...

Myös räikkönen olis kiinnostunut majoitus mahdollisuudesta kisapaikalla.

Kimmo kirjoitti...

Kipru ja seuralaiset (2kpl) haluaisi kans majoittua kisapaikalla..

Anonyymi kirjoitti...

JEBA JEBALLE paikka varattuna majoituskiintiöön.

Mutis kirjoitti...

Antti ja Maiju majoittuisivat myös mielellään kisapaikalla. Voidaan siellä sitten mälvätä(???) Juntin kanssa.

Kimmo kirjoitti...

Kimmon kaveriksi tulee vielä yksi, eli seurueeseen kuuluu nyt Kipru + 3!!!

Anonyymi kirjoitti...

Junteille ja mutiksille (4) varattu pieni mökki. Toinenkin mokoma täyttyy jäljellä olevista (Säilyke (2), Pönö, Kipru (4), jeba jeba ja Räkä.

Siis yksi 8 hengen mökki vielä jäljellä...(lauantai yöksi olisi halukkaita, mutta koko viikonlopun vieraat ovat etusijalla.

Antti Kuisma kirjoitti...

Ainiin! Mökkien laskussa oli eräpäiväe23.3. eikä tarvittavaa budjettia löydy ainakaan Quidelta tähän hätään(liitossa pelit seis). Jos joku haluaa pelastaa tilanteen ja maksaa tuon 467€:n laskun ja laskuttaa omansa pois asukeilta, ottakaahan pikaisesti yhteyttä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jere Kykkänen, Harri Olli ja Ville Vaaranmaa majoittuvat riihivuoressa! Jari Joutsen ja Minna majoittuvat myös! Pönö ei tule ollenkaan. Quide ottaa yhen paikan mikäli tilaa jää.