MINARI-TV

Loading...

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

MINARIKUPPI REUNION 2014 AREENA
IMSA:n katselmus ja hyvähenkiset neuvottelut paikallisen innovatiivisen Laajavuoren hiihtokeskuksen kanssa ovat tuottaneet optimaalisen tuloksen ja MINARIKUPPI 2014 päästään ajamaan parhaille paikoille. Laajavuoren hiihtokeskuksen aurinkorinteen "iso Boksi" eristetään minarikupin käyttöön viikonlopuksi ja ensimmäiset testihypyt suoritetaan huomenna aamulla kukonlaulun aikaan. Laajavuoressa lauantaina 5.4. käydään myös Battery Rail game tapahtuma, jota pääsemme seuraamaan aitiopaikoilta valmistautuessamme lauantain kilpailuun Laajiksen aurinkoterassilla jekkubatteryä siemaillen! Laajis toivottaa minisuksiurheilijat sydämmellisesti tervetulleeksi nauttimaan kisajuomaa ja huikopalaa viikonlopun koitosten yhteydessä.

Rinnekartasta näet Laajiksen, minisuksiareenan sekä lauantain savusaunan sijainnin alustavasti. Kulkeminen kisapaikalle tapahtuu aurinkorinteen alhaaltapäin katsottuna vasenta reunaa. Rinne on avoinna pe 16-20 ja lauantaina 10-18 joten siirtyessänne kisapaikalle noudattakaa erityistä varovaisuutta ja pysykää poissa rinteestä. Myös kisapaikalla tulee olla tarkkana henkilökohtaisen sijoittautumisen suhteen laskettelijoihin nähden. viikonlopun pääpaino rinteissä on pääosin eturinteellä, joten aurinkorinteellä laskijoita ei juurikaan ole.

LAAJIS TARJOAA MYÖS EDULLISTA MAJOITUSTA MINISUKSIVÄELLE SEPSIAALIHINTAAN. TARJOLLA ON MYÖS LEGENDAARISEN MÄKIKOTKAN, MATTI NYKÄSEN TEEMAHUONEITA, JOISSA ELÄÄ MATTI NYKÄSEN HENKI JA SLOGANIT. MAJOITUSTARPEESSA OTTAKAA YHTEYTTÄ ALLEKIRJOITTANEESEEN.

Tänä vuonna hypätään pitkälle!

-Tuolimies

Ei kommentteja: